Volg ons

             

Nieuws

Nieuwe Terras verwarming AL 4-6-7 Series

Per 1 April 2021 hebben wij onze nieuwste AL 4-6-7 Series beschikbaar! Deze professionele terras verwarming is volledig in Nederland gemaakt...

Global 10

Many people know Alke from the famous heater model Global...

Calendar

World Pork Expo

van 05-06-2024 tot 06-06-2024

De organisatie

Alke is een internationaal opererend bedrijf dat in juli 1974 werd opgericht door de heer van Alphen en de heer Keurhorst. De naam ALKE is ontstaan ​​uit de eerste letters van beide familienamen AL - KE. ALKE houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van gasgestookte toestellen die worden toegepast in de agrarische- en industriële sector.

In 1994 namen de beide zonen Adri van Alphen en Derk-Jan Keurhorst het bedrijf van hun vaders over om verder te gaan met de ontwikkeling en productie om daarmee de afzetmarkt verder uit te breiden.

Wij ontwikkelen zelf  met onze gekwalificeerde medewerkers onze producten in onze eigen fabriek , van grondstoffen tot klant specifieke, werkende producten. In 2004 is in Roemenië  een productiefaciliteit opgestart die vorig jaar is uitgebreid met de meest geavanceerde machines. ALKE brengt zijn producten wereldwijd op de markt in meer dan 100 landen.

Wij presenteren onze producten met trots op onze website. Wilt u meer informatie , of heeft u vragen of opmerkingen , aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deel dit